Барај

По категории

Туш кабина Масажерка 606/607

Туш кабини и масажерки

 • Опис:
  120*85*215cm
  1. Зиден туш
  2. Рачен туш
  3. Држач за крпа
  4. Грбни масажери
  5. Звучник
  6. Компјутерски подесувач
  7. Вентилатор
  8. Зидна лампа и сијалица
  9. Телефонски ресивер
  10. ФМ радио
  11. Масажер за стопала
 • Производител:
  Тианмеи
 • Шифра:
  606/607

цена: 24.700 мкд

Слични продукти

Туш кабина Масажерка 606/607