Барај

По категории

Туш кабина 8140, 90x90cm

Туш кабини и масажерки

 • Опис:
  Туш када со кабина
  полукружна
  Димензии:90*90*194cm
  45cm висина на када,
  Мат стакло со
  Алуминиумски сребрени
  лајсни и рачки
 • Производител:
  Тианмеи
 • Шифра:
  8140

цена: 9.500 мкд

Слични продукти

Туш кабина 8140, 90x90cm