Барај

По категории

Туш кабина 8128/8129

Туш кабини и масажерки

 • Опис:
  Туш када со кабина
  Димензии:
  90*90*200cm
  100*100*200cm
  15cm висина на када
 • Производител:
  Тианмеи
 • Шифра:
  8128

цена: 12.150 мкд

Слични продукти

Туш кабина 8128/8129