Барај

По категории

Тоалета Genova 55cm

Мебел за купатило Fiero Banyo

  • Опис:
    Тоалета Genova 55cm, 100% изработена од медијапан
  • Производител:
    Fiero Banyo
  • Шифра:
    Adel 55

цена: 8.550 мкд

Слични продукти

Тоалета Genova 55cm