Барај

По категории

Тоалета Genova 65cm

Мебел за купатило Fiero Banyo

  • Опис:
    Тоалета Genova 65cm, 100% изработена од медијапан
  • Производител:
    Fiero Banyo
  • Шифра:
    Genova 65

цена: 9.750 мкд

Слични продукти

Тоалета Genova 65cm