Барај

По категории

Fiero 2060 сет

Санитарија за купатила FIERO, LETOP и Turkuaz

 • Опис:
  Моноблок симплон - 5950ден.
  Со бакелит капак-6790ден.
  Биде - 4990ден.
 • Производител:
  Fiero Sanitary
 • Шифра:
  2060 И F0060

цена: 5.950 мкд

Слични продукти

Fiero 2060 сет