Барај

По категории

Fiero 2042 сет

Санитарија за купатила FIERO, LETOP и Turkuaz

  • Опис:
    Моноблок, умивалник со чизма и биде Fiero 2042
  • Производител:
    Летоп
  • Шифра:
    2042

цена: 6.190 мкд

Слични продукти

Fiero 2042 сет