Барај

По категории

Miray Туш батерија

Батерии GMS Armatures Турција, со 5 години гаранција

 • Опис:
  Miray Туш батерија со црево, слушалка и држач за слушалка.
  35mm
 • Производител:
  GMS
 • Шифра:
  MRY103

цена: 4.950 мкд

Слични продукти

Miray Туш батерија