Барај

По категории

Sirma Батерија за умивалник

Батерии GMS Armatures Турција, со 5 години гаранција

 • Опис:
  Sirma Батерија за умивалник со 2 црева.
  35mm
 • Производител:
  GMS
 • Шифра:
  SR231

цена: 1.490 мкд

Слични продукти

Sirma Батерија за умивалник