Барај

По категории

Lena 120

Кади и туш кади Shower Турција со 5 години гаранција

  • Опис:
    Акрилна када со демонтажна маска и ногарки. Димензии 120x70x55cm
  • Производител:
    Shower
  • Шифра:
    Lena

цена: 7.190 мкд

Слични продукти

Lena 120