Барај

По категории

Fiero 1310 сет

Санитарија за купатила FIERO, LETOP и Turkuaz

  • Опис:
    Едноделен дизајнерски моноблок и умивалник со А класа порцелан
  • Производител:
    Fiero
  • Шифра:
    1310

цена: 15.900 мкд

Слични продукти

Fiero 1310 сет