Контакт информации

Претставништво

+389 (0)2 54 000 29
+389 (0)2 54 000 43
+389 (0)2 54 000 36
[email protected]
www.groskomerc.com.mk
Пон-Пет 8am-8pm

 

Продажен салон

+389 (0)2 54 000 29
[email protected]
Пон-Нед 08 AM - 20 PM

За Грос Комерц

Грос Комерц е компанија која постои од 1991 година. Сега нашата компанија се наоѓа на новоизградениот објект кој се простира на 5000 м2, и е последниот објект пред мостот на Драчево. Се занимава со продажба на опрема за купатила, бои и лакови и материјали за фасади.

Во склоп на нашата дистрибуција, продаваме алати за градежништво кои се наш сопствен увоз од Полска.

Нашата компанија е застапник на реномираната фабрика Бира од Бихач (Босна и Херцеговина) и ги продава сите модели на фрижидери кои таа ги произведува. Ги продава и Апаратите за домаќинство од истоимената фабрика.

Познат по најдобар квалитет и цени, отворен е нашиот нов салон во кој се изложени сите производи кои ги нуди  Грос Комерц. Салонот се наоѓа на истото место како и нашата компанија.

Локација