contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Бојлер Аристон 80l

8,290.00ден

Категорија: Tag:

Опис

  • Волумен: 80l
  • Снага: 1800W
  • Поцинкуван казан
  • Потекло: Италија
  • 5 години гаранција на казан, 2 години гаранција на електрика

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани