contact@groskomerc.com.mk   076361310 / 02 5052715

Висечка вц школка Luna Hygiene

9,950.00ден

Висечка школка изработена од прва класа порцелано, со бакелитен капак со Soft close механизам. Специјален систем на исткување на вода кој нуди идеално чистење и хигиена во вц школката.

Description

Димензии:515x355x380mm
Бакелит капак/SOFT
Опција со таре

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Висечка вц школка Luna Hygiene”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани