contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Грациа Нова Тава

Грациа Нова е линија на инокс садови со извонредни карактеристики. Произведена е од неоксидирачки челик 18/10 во склад со нејвисоките светски стандарди, што гарантира долготрајна и поуздана употреба. Благодарејќи на врвната изработка и современиот дизајн, овие садови може да ги користите како за припремање, така и за сервирање на припремената храна.
posudje

Категорија:

Опис

Тава со една рачка
Дијам.(cm) 24
Висина(mm) 67
Цена 2590 ден.

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Грациа Нова Тава”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани