contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Грациа нова Длабоко

Грациа Нова е линија на инокс садови со извонредни карактеристики. Произведена е од неоксидирачки челик 18/10 во склад со нејвисоките светски стандарди, што гарантира долготрајна и поуздана употреба. Благодарејќи на врвната изработка и современиот дизајн, овие садови може да ги користите како за припремање, така и за сервирање на припремената храна.
posudje

Категорија:

Опис

Длабоко тенџере
Дијам.(cm) 20
Висина(mm) 147
Цена 2490

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Грациа нова Длабоко”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани