contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

ЕЛЕГАНТ ЛУКС – ДЕКОР 2657

Елегант е линија на садови каде емајлираното тело на садот се комбинира со инокс раб и различни варијации на монтажни елементи од инокс, стакло и бакелит. Се произведува од челични лимови од средна и поголема дебелина, односно во обична и лукс верзија.

posudje

Категорија:

Опис

Длабоко тенџере Плитко тенџере
Дијам.(cm) 16 20 22
Висина(mm) 106 120 130
Цена 620 720 940
Дијам.(cm) 16 20
Висина(mm) 83 100
Цена 670 740

 

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “ЕЛЕГАНТ ЛУКС – ДЕКОР 2657”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани