contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Магма Тава за палачинки

Категорија:

Опис

Големина 25 28
Дијам.(cm) 74
Цена 510 ден. 570 ден.

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Магма Тава за палачинки”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани