contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

МАКС ДОМИНО Њ006 БЕЛА

3,490.00ден

Опис

Моќност: 2000W;
Електронска контрола на брзината;
Телескопска цевка од нерѓосувачки челик;
Сунѓерест филтер;
Пластична четка;
2 во 1 мала четка;
Платнена кеса;
Автоматско враќање на кабелот

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани