contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

МАКС 22 ЦРНА АВТОМАТИК

2,790.00ден

Опис

Моќност: 1600W
Автоматска контрола на брзината
Автоматско враќање на кабел од 5 метри
2 пластични цевки
Флескибилно црево
Пластична четка со тркала
Платнена кеса
Четка за недостапни места
Боја црна

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани