contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Метален резалник

2,990.00ден

Категорија: Tag:

Опис

 • Метален резалник
  -150W
  – Резалица со висококвалитетен нож
  – Регулатор за дебелина
  – Сигурносен прекидач
  – Гумени ногарки
  – Прекидач – уклучи/исклучи
 • Производител: Бира

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани