contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

МИКСЕР СО ПОСТОЉЕ СЕВЕРИН

2,190.00ден

Опис

Тип: Миксер
Моќност: 300W;
Капацитет на садот: 3 литри;
5 брзини;
Екстра турбо брзина;
Kопче за ослободување за додатоци
2 обични маталки и 2 маталки за тесто.

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани