contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Мијалник 2261D

3,750.00ден

Опис

Надграден мијалник за над плоча или мебел
Димензии: 620x410x110cm

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Мијалник 2261D”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани