contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Продажба!

Моноблок Туркуаз Бела

9,950.00ден 8,990.00ден

Категорија: Tag:

Опис

БАКЕЛИТ SOFT КАПАК
ДИМЕНЗИИ: 62X36.5X81CM
Симплон: 20cm
Опција со таре

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани