contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Моноблок Alvit Efekta

4,950.00ден

Категорија:

Опис

Моноблок Efekta со пластичен капак со софт механизам
Димензии: 650х350×760мм
Симплон на 22,5см
Балтик на 18см
Опција со таре

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани