contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Моноблок Alvit Efes

8,750.00ден

Моноблок со пластичен капак со софт механизам – 7990 ден.

Категорија:

Опис

Моноблок Gideros со бакелитен капак со софт механизам
Димензии: 785x630mm
Симплон на 20см
Балтик на 18см

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани