contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

НОВУМ – ДЕКОР 2411 (ЛИЛАВА)

Линијата Новум припаѓа на групата стандардни емајлирани садови со инокс раб и метален или стаклен капак.

posudje

Категорија:

Опис

Длабоко тенџере 20 24
Висина(mm) 130 155
Цена 820 ден. 1090 ден.

 

Плитко тенџере 16 20 24
Висина(mm) 80 95 110
Цена 570 ден. 740 ден. 1050 ден.

 

 

 

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “НОВУМ – ДЕКОР 2411 (ЛИЛАВА)”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани