contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Панелна греалка 2000W

3,490.00ден

Опис

Грејна моќ 2000W
Самостојна или монтирана на ѕид
Со далечински управувач
Прилагодлива контрола на
термостатот
Заштита од прегревање
IP24 водоотпорен
Алуминиумски елемент за греење

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани