contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

ФЕН СЕВЕРИН 0152

790.00ден

Опис

Моќност:1200 W
2 брзини
Концентратор
Рачка на склопување
Јамка за закачување
Боја: бела /виолетова

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани