contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Продажба!

VOX TDM-705TQ

16,390.00ден

Категорија:

Опис

Категорија Машини за сушење алишта
Тип на машини Машина за сушење алишта
Врата на машината за сушење на алиштата Кондезациска
Максимален капацитет на сушењата 7 кг
Бројот на програмите 15
Програми Cotton Extra Dry, Cotton Eco Cabinet Ready, Cotton Iron Ready, Synthetics Cabinet Ready, Synthetics Iron Ready, Delicate, Mix, Baby Care, Shirts 12min, Rapid 29min, Refresh, Drying 10min, Drying 30min, Drying 60min, Jeans
Волумен на барабанот 100 л
Функционални тастери Копче за избор на ниво на сушење, копче за избор на време на сушење, копче за одложен почеток (1-23ч), копче за функција против брчки, почеток/пауза, функција за сигнал
Пречник на вратата 470 мм
Годишно потрошена енергија (kWh) 504
Ефикасност на кондензирањето B
Технологија Сигурно заклучување
Off позиција Да
Класа на енергија B
Аудио сигнализација Да
Двосмерно завртување на барабанот Да
Екран Да
Показатели Индикатор на циклусното сушење, индикатор на чистењето на кондензаторот, индикатор- показател за полнење на резервоарот за водата, индикатор полнење на филтерот
Прикажете го преостанатото време Да
Сензор за влажност Да
Систем за препознавање на дефекти Да
Ниво на бучавата (сушењето) 65 dB
Гаранција 5 години
Бојата Бело
Дименѕије апарата (ШxВxД) 596x845x563 мм
Дименѕије спкованог апарата (ШxВxД) 641x881x592 мм
Нето тежина 37,2 кг
Вкупна тежина 38,7 кг

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани