contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

ТОСТЕР ДВОПЕК СЕВЕРИН 2288

1,290.00ден

Опис

Тип -ТОСТЕР ДВОПЕК
Моќност: 700W
Топлинско изолирано куќиште
Browning електронска контрола со сензор за температура
Копче да се откаже на циклусот на средина со пилот светлина
Автоматско исклучување
Послужавник за трошки
Кабел за складирање

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани