contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

ТОСТЕР СЕНДВИЧ МАКС ПГ 60 Ц

2,690.00ден

Опис

Тип -ТОСТЕР СЕНДВИЧ
Моќност: 2000W;
Автоматски термостат;
Светилка за вклучено и спремно за работа;
Рачки од бакелит отпорни на топлина;
Нелепливи грил плочи;
Керамичка навлака;
Се отвора до 180⁰ – како отворена скара;
Сад за собирање на маснотии

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани