contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Туш кабина 8134

10,200.00ден

Туш када со кабина
Димензии: 80x120x203cm
Висина на када: 30cm

Опис

Туш када со кабина со димензии: 80x120x203cm
30cm висина на акрилна када со простор за седење. Туш кабината е изработена од матирани алуминиумски лајсни и сјајни рачки и калено мат стакло со дебелина од 5mm.
Потекло: Кина

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани