contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Туш кабина G805/80×80

9,290.00ден

Туш када со кабина со димензии: 80x80x198cm

Категорија: Tags: ,

Опис

  • Туш када со кабина со димензии: 80x80x198cm
  • 20m висина на акрилна када со демонтажна маска.
  • Изработена од матирани алуминиумски лајсни, сјајни дупли рачки и калено мат стакло со дебелина од 5mm.
  • Цена без када: 6.990 денари

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани