contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Фаќалка

120.00ден

sigma

Опис

Идент
3120051
Назив на артикл
Фаќалка
Димензија 20 cm
Ознака на артикл
PL-HV5223
Материјал
Инокс

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Фаќалка”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани