contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

ФЕН МАКС ХД 3290

550.00ден

Опис

Мoќнoст: 1200W
Темпераурни нивоа:2
Можност за преклопување на рачката
Кука за закачувањ

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани