contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Фен ROWENTA CV 3820 F0

1,690.00ден

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

Опис

• Фен
• Моќност:2300W
• Брзини:2
• Температури:3
• Функција Ладен воздух
• Концентратор
• Ionic генератор

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани