contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Цокле за параван коцка

2,160.00ден

Цокле изработено од дробен мермер со бела и црна боја
Димензии: 90x90x5cm

Опис

Мермерно цокле со димензии: 90x90x5cm
Бренд: NOVA
Потекло: Кина

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Цокле за параван коцка”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани