contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Цокле за параван полукруг

1,250.00ден

Цокле изработено од дробен мермер со бела и црна боја
Димензии: 90x90x5cm

Опис

Акрилно цокле со димензии: : 90x90x5cm

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани