contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Продажба!

Beko DFN 05211 S

18,690.00ден 17,190.00ден

Опис

Потрошувачка:  290 kWh/годишно
Потрошувачка на вода: 12l
Бучава 49 dBA
Тежина 41.4 kg
Енергија A+
Ефикасност на сушење  A
Број на програми :  5

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани