contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Продажба!

BEKO DSA 240 K21 W

11,990.00ден 11,390.00ден

Опис

BEKO DSA 240 K21 W
• Фрижидер со две врати
• Автоматско одмрзнување
• Енергетска класа:A+
• Нето капацитет:223L 
• Капацитет на фрижидерот:177L
• Капацитет на замрзнувачот:46L
• Капацитет на замрзнување:4kg/24
• Потрошувачка на енергија годишно:226kWh
• Ниво на бучава:40dB
• Димензии:147x54x60cm

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “BEKO DSA 240 K21 W”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани