contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Продажба!

Beko WMY 81033

18,990.00ден 17,990.00ден

Категорија:

Опис

Woolmark (WM) Да
Безбедносно заклучување за деца Да 
Довод на вода Единечен (ладно вода 10)
Екран со преостанато време (WM) Да
Боја на уредот (WM) Бела
Ball систем Да
AquaWave
Тип на страничните ѕидови Во форма на Ѕ
Електронски тип Дигитален екран
Одложен старт 0-19ч
Контрола за небалансирано полнење Да
Заштита од претекување Да
Систем за автоматско подесување на водата Да 
Траен грејач Да
Енергетска класа (WM) A+++
Годишна потрошувачка на струја (AE_c) (kWh) 192 kWh
Капацитет (кг) 8.0
Број на програми 15
Програма – 1 Памучни
Програма – 2 Памучни Еко
Програма – 3 Бебешка заштита
Програма – 4 Дневна експресна
Програма – 5 Експресна супер брза
Програма – 6 Хигиенска 20°
Програма – 7 Нежно перење 20
Програма – 8 Центрифуга + испуштање на водата
Програма – 9 Плакнење
Програма – 10 Рачно перење 20°
Програма – 11 Волнени
Програма – 12 Грижа за темни алишта
Програма – 13 Маици
Програма – 14 Мешани 40
Програма – 15 Синтетика
Годишна потрошувачка на вода (AE_c) (л) 11000 L
Ниво на бучава – перење/центрифуга (dB) 62/76
Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) 1000
Длабочина – неотпакувани (cm)(z) 59.0 cm
Ширина – неотпакувани (cm)(x) 60.0 cm
Висина – нераспакувано (cm)(y) 84.0 cm
Тежина – нераспакувано (kg) 70.0 kg

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани