contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Продажба!

Моноблок Туркуаз Дуру

8,320.00ден 6,990.00ден

Категорија: Tag:

Опис

ПВЦ SOFT КАПАК
ДИМЕНЗИИ: 62.5X36.5X79CM
Симплон: 20cm
Опција со таре

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Моноблок Туркуаз Дуру”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани