contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Продажба!

Моноблок Туркуаз Мона

12,350.00ден 10,990.00ден

Категорија: Tag:

Опис

БАКЕЛИТ SOFT КАПАК
ДИМЕНЗИИ: 67.5X35X81CM
Симплон: 20cm
Опција со таре

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани