contact@groskomerc.com.mk   076361310 / 02 5052715

NOVA FRAMELESS SS390

17,390.00ден

Туш параван NOVA frameless 90x90x190cm

Description

  • Димензии: 90x90x190cm
  • Дебелина на стакло 6mm
  • Прозирно калено стакло
  • Лизгачка врата со метални тркалца и челична рачка
  • Се монтира во двата правци (реверзибилна)
  • Напомена: цената важи само за параванот

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NOVA FRAMELESS SS390”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани