contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Продажба!

VOX LC 12A15-B

14,999.00ден 13,490.00ден

Опис

  • 12 поставувања за 6 места (со предперење),
  • 6 програми
  • 4 температури,
  • со почеток на одложување
  • А класат
  • започнуваат 3ч / 6ч / 9ч,
  • потрошувачка на вода 3360л/1 година,
  • прилагодлива горна корпа,
  • црн дисплеј,
  • Боја: Бела

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани