contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Продажба!

Vox LC 2145 IX

14,990.00ден 13,790.00ден

Опис

атегорија Машини за садови – Ширина 45 сантиметри
Бројот на програмите 6
Број на комплетот 10
Бројот на температурата 4
Температура (C°) 40-50-65-70
Технологија Одложен почеток, 10 комплети, Брзо перење 30 минути
Годишно потрошена вода 3080 l/година
Годишно потрошена енергија 211 kWh/година
Потрошена вода при стандарден циклус 11 l
Потрошена енергија по стандардниот циклус 0.73 kWh
Филтер ???????????? ?????
Скриен греен елемент Да
Заштита од поплавување при чистењето Да
Нето тежина 40 кг
Почеток/пауза Да
Предперење Да
Количината на товарот (40 ft HC контејнер) 216 ком
Одложен почеток 3h/6h/9h
Опција за пола перење Да
Показател на циклусот во перењето Да
Показател на циклусот во миењето Да
Показател за недостатокот од сол Да
Корпа за прибор за јадење Да
Бројот на сталажите за шолјите 4
Прилагодлива горната корпа Да
Горна четка -млазница Да
Висина без работна површина 820 мм
Прилагодлива висина + 20 мм
Напон/ фрекфенција 220V – 240V / 50Hz
Осигурач 10 A
Boja Inox
Вкупна тежина 42 кг
Гаранција 5 години
Дименѕије апарата (ШxВxД) 450x850x598 мм
Дименѕије спкованог апарата (ШxВxД) 494x891x661 мм
Класа на енергија A++
Ниво на бучава 57 db

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани