contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Продажба!

VOX LC 22

13,990.00ден 12,690.00ден

Категорија:

Опис

Категорија Машини за садови – Ширина 60 сантиметри
Boja Bela
Број на комплетот 12
Бројот на програмите 6
Бројот на сталажите за шолјите 2
Бројот на температурата 4
Висина без работна површина 820 мм
Вкупна тежина 49 kg
Гаранција 5 години
Годишно потрошена вода 3360 л/година
Годишно потрошена енергија 258 kWh/година
Дименѕије апарата (ШxВxД) 598x850x598 мм
Дименѕије спкованог апарата (ШxВxД) 644x881x661 мм
Заштита од поплавување при чистењето Да
Класа на енергија A++
Количината на товарот (40 ft HC контејнер) 162 ком
Копче за предперење Да
Корпа за прибор за јадење Да
Напон/ фрекфенција 220V – 240V / 50Hz
Нето тежина 46 kg
Ниво на бучава 57 db
Одложен почеток 3h/6h/9h/12h
Осигурач 10 A
Показател за недостатокот од сол Да
Показател на циклусот во миењето Да
Показател на циклусот во перењето Да
Потрошена вода при стандарден циклус 12 l
Потрошена енергија по стандардниот циклус 0.9 kWh
Почеток/пауза Да
Предперење Да
Прилагодлива висина + 20 мм
Прилагодлива горната корпа Да
Скриен греен елемент Да
Температура (C°) 40-50-65-70
Технологија 12 комплети, Брзо перење 30 минути, Одложен почеток, Сигурно заклучување
Тип Ширина 60цм
Тип на контрола Електронска

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани