contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Продажба!

Vox LC 4745

16,190.00ден

Категорија:

Опис

Капацитет: 10 комплети
7 програми, одложен старт 1-19h
Температури: 40, 50, 60, 65°C
Енергетска класа: А++, Еко
Филтер од нерѓосувачки челик, скриен греач
Брзо миење (30 минути), сигурносно заклучување
Копче за старт/пауза, индикатор за циклусно перење, индикатор за плакнење, индикатор за делумно перење
Собирање на преградите за паници во долната корпа
Горната корпа може да се подесува
Корпа за прибор за јадење
Потрошена вода при стандарден циклус: 11 л
Потрошeна енергија за циклус: 0,73 kWh
Осигурувач: 10 А
Бучава: 52 dB
Димензии (ШxВxД): 450 x 850 x 598 mm
Боја: бела
Гаранција: 60 месеци

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани