contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Продажба!

VOX WM 552

11,550.00ден 10,590.00ден

Категорија:

Опис

Категорија Машини за перење алишта
Boja Bela
Бројот на превртување на центрифугата 500 rpm
Бројот на програмите 15
Вкупна тежина 55,7 кг
Волумен на барабанот 42 л
Гаранција 5 години
Годишна потрошена вода (l) 9240
Годишно потрошена енергија (kWh) 167
Дименѕије апарата (ШxВxД) 597x845x497 мм
Дименѕије спкованог апарата (ШxВxД) 641x881x547 мм
Екран ??
Ефикасност на перењето A
Ефикасност на центрифугата E
Заштита од истурање Да
Класа на енергија A+
Количината на товарот (40 ft HC контејнер) 224 ком
Максимален капацитет за перење 5 кг
Нето тежина 54,4 кг
Ниво на бучавата ( центрифугата ) 71 dB
Нула позиција Да
Предперење Да
Програми Cotton 90°C, Cotton Pre-Wash 60°C, Cotton Eco 60°C, Cotton Eco 40°C, Eco 20°C, Eco Wash, Quick wash, Synthetic 60°C, Synthetic 40°C, Synthetic Cold, Delicate 30°C, Wool, Rinsing, Spinning, Draining
Систем за контролирање на дисбалансот Да
Технологија Eco-logic system, Брзо перење 30 минути, Греач обложен со никел, Ладно перење 20C, Сигурно заклучување
Тип на машини Машина за перење алишта
Функционални тастери Копче за исклучување на центрифугата, копче за почеток/пауза, копче за он/оф

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани